Onlangs (17 juni 2009) is de stichter van de Belgische Hangoorclub, Robert Geniets, onverwacht overleden. Hij had ondanks zijn leeftijd (bijna 81), slepende ziekte en de vele operaties nog veel levenslust. Hij ging hij nog af en toe naar tentoonstellingen en was er bovendien zeer graag gezien!
Hij had een hart van goud en waar hij ook kwam, je kon hem van ver horen met zijn grappen en fierheid over dieren. Hij gaf zijn ervaring graag door aan nieuwe collegakwekers.

"Robert (vader van Roland Geniets); we zullen je missen! En mag het voortbestaan van je club, waar je zo naar uitkeek, een nieuw leven krijgen zodat deze zal uitgroeien tot een volwaardige hangoorclub.

;feature=youtu.be

Korte voorstelling
Over ons

Speciaalclub van alle hangoorrassen (Belgische Hangoorclub), waarbij sinds 2011 kleindieren in’t algemeen zijn ondergebracht (cavia's, duiven, hoenders, krielen, park- en watervogels) als zijnde Vlaamse Kleinvee Vrienden .

Wie we zijn

Liefhebbers en fokkers van kleindieren, met in het bijzonder de hangoorsoorten bij konijnen.


Ons doel

Het instandhouden en verbeteren van neerhofdieren als zinvolle vrijetijdsbesteding. Samenwerkingsverband tussen fokkers en liefhebbers creeëren.


Activiteiten

De Belgische Hangoorclub (i.s.m. Vlaamse Kleinvee Vrienden) houdt zich bezig met het organiseren van diverse activiteiten, zoals jongdierendagen, info-avonden, clubtentoonstelling en andere.

Lid worden

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Contributie bedraagt 10,00 euro per jaar. Zie voor meer info onder 'lid worden'.